Αστέρας - Λαμία 1-1


Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Αστέρας και η Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στην Τρίπολη. Κρέσπι και Μπιανκόνι τα γκολ.

OΑστέρας υποδέχτηκε τη Λαμία στην Τρίπολη στο πλαίσιο της έβδομης και τελευταίας αγωνιστικής των playouts της Super League με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ και να παίρνουν από ένα βαθμό.

Στο τελευταίο ματς της σεζόν ο Αστέρας και η Λαμία έδειξαν διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, κάτι που αποδεικνύεται από τα δύο γκολ που επιτεύχθηκαν, τα δύο τέρματα που ακυρώθηκαν για τους φιλοξενούμενους και το ένα δοκάρι που είχαν οι Αρκάδες.

1. Η ΛΑΜΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΟ ΓΚΟΛ
Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας αλλά την άμυνα της Λαμίας να κλείνει πολύ καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Επασί. Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε τις δύο πρώτες καλές ευκαιρίες του αγώνα με σουτ των Αραβίδη στο 11' και Βασιλόγιαννη στο 15'.

Στο 18' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκόρ. Μετά από ατομική προσπάθεια και σέντρα του Ριέρα από τα αριστερά, ο Κρέσπι ξέφυγε από το μαρκάρισμα του στο Μπαχανάκ και δεν αστόχησε εξ' επαφής κάνοντας το 1-0 με πλασέ.

2.ΠΙΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ
Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ που δέχτηκαν συνέχισαν να απειλούν το τέρμα του Παπαδόπουλου. Μάλιστα ο Αραβίδης σκόραρε στο 39' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπιανκόνι από αριστέρα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο επιθετικός της Λαμίας ήταν σε θέση οφσάιντ.

3.ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι "Φθιώτες" έφεραν το ματς στα ίσα, με τον Μπιανκόνι να πλασάρει σωστά λίγα πιο μπροστά από το σημείο του πέναλτι, μετά από σέντρα του Βασιλόγιαννη από αριστερά. Τέσσερα λεπτά αργότερα ακυρώθηκε για δεύτερη φορά γκολ του Αραβίδη. Ο Έλληνας επιθετικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βασιλόγιαννη, ωστόσο ο διαιτητής θεώρησε ότι προηγήθηκε φάουλ στον Τασουλή.

4.ΕΨΑΞΑΝ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ ΓΚΟΛ
Οι δύο ομάδες δεν έριξαν ταχύτητα στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα παρότι ήταν ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στο 76' η κοντινή προβολή του Κρέσπι τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Επασί, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ρόμανιτς δεν κατάφερε να σκοράρει με  δυνατό σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής.

5.ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ
Οι δύο ομάδες μπορεί να μην ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο στη συνέχεια κατάφεραν να βελτιωθούν σημαντικά και να... σώσουν τη σεζόν.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
7. Αστέρας 43

8. Ατρόμητος 42

9. ΑΕΛ 36

10. Λαμία 35

11. Βόλος 31

12. Παναιτωλικός 29

--------------------------

13. Ξάνθη 24

---------------------------

14. Πανιώνιος 23

Γήπεδο: "Θ. Κολοκοτρώνης"

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Τασουλής, Μπελόκ, Φερνάντεθ, Σίτο (83' Τζίμας), Ριέρα, Αλί Μπαμπά (Μπαράλες), Κρέσπι.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας (84' Καραγιάννης), Ασίγκμπα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μπαχανάκ, Βασιλόγιαννης (75' Νικολόπουλος), Μπουλούλης, Ρόμανιτς, Αραβίδης (84' Αραβίδης), Μπιανκόνι (68' Καραμάνος).

Σκόρερ: 18' Κρέσπι - 50' Μπιανκόνι

Κίτρινες: 54' Παπαδόπουλος, 88' Αντζουλάς  - 4' Σκόνδρας, 44' Ασίγκμπα

Κόκκινες: -

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Σταύρος Σίπκας (Σάμου)

4ος: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

VAR: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

AVAR: Γεώργιος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

www.sport24.gr
Νεότερη Παλαιότερη