ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ οι Φθιωτείς να παρευρεθούν στις 7 Ιουλίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 09.00, στο ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ όπου δικάζονται οι είκοσι (20) κακούργοι - γνωστά ονόματα της Λαμιακής Κοινωνίας - της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας


ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ οι Φθιωτείς να παρευρεθούν στις 7 Ιουλίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 09.00 , στο ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ όπου δικάζονται οι είκοσι (20) κακούργοι - γνωστά ονόματα της Λαμιακής Κοινωνίας - της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας για τη ΖΗΜΙΑ που προκάλεσαν σε 16.000 Συνεταίρους και στο Ελληνικό Δημόσιο (ήτοι: 80 Εκατομμύρια ευρώ στους Μεριδιούχους και 56 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο) . ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...

Οι κ.κ. Συνεταίροι της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας θίγονται ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ… 

Γράφει ο

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

www.kinmersynla.blogspot.gr

Ο κος Εισαγγελέας Εφετών Λαμίας μου απάντησε σήμερα 1/7/2020 που τον επισκέφτηκα στο γραφείο του, ως Πρόεδρος του Σωματείου με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ  Σ.Τ.Λ.» ότι δεν μπορεί να δεχθεί την Δήλωσή Παράστασης προς Υποστήριξη της Κατηγορίας (Πολιτική Αγωγή), διότι δεν είμαι άμεσα ζημιωθείς, ως Μεριδιούχος και Συνεταίρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, αλλά είμαι έμμεσα ζημιωθείς και ως εκ τούτου Αρμόδιο για να αποφασίσει επί της Δήλωσής μου είναι το ίδιο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας την ημέρα της δικασίμου της 7/7/2020, ημέρα Τρίτη.

Αγαπητοί κ.κ. Συνεταίροι

ΣΦΑΛΕΙ ο κος Εισαγγελέας κατά την άποψή μου, διότι εγώ, όπως και κάθε ένας ξεχωριστά Μεριδιούχος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας είμαι άμεσα ζημιωθείς από τις πράξεις των Κατηγορουμένων, για τον εξής απλό λόγο:

Οι Κατηγορούμενοι  με τις πράξεις τους έβλαψαν υπαίτια την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας αυξάνοντας το Παθητικό της και Μειώνοντας το Ενεργητικό της με αποτέλεσμα την Πτώχευση του Ιδρύματός Μας που το έφτιαξαν οι Παππούδες για Μας.

Εγώ, όπως και κάθε Μεριδιούχος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας ευθύνομαι ατομικά για τις υποχρεώσεις του Ιδρύματός Μας ως το Πενταπλάσιο της Αξίας των Μερίδων μου, σύμφωνα με το Καταστατικό του Ιδρύματός Μας.

Επομένως οι πράξεις των Κατηγορουμένων που έβλαψαν το Ίδρυμά Μας βλάπτουν άμεσα και ευθέως εμένα και την περιουσία μου.

Γι αυτό το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας πρέπει να κάνει ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ στις 7/7/2020.

kinmersynla.blogspot.com

Νεότερη Παλαιότερη