Πεζοδρόμηση Καμένα Βούρλα 7/2020

Διαπιστώσαμε ότι έγινε πεζοδρόμηση στα Καμένα Βούρλα, στην οδό Αγίου Παντελεήμονος, από τις ταβέρνες μέχρι και το λιμάνι, εδώ και μια βδομάδα ...

Μάλιστα η πινακίδα το λέει φαρδιά πλατιά, πως από τις 6 το απόγευμα κλείνει ο δρόμος, για αυτό μπήκαν και τα σχετικά συστήματα απαγόρευσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.(πινακίδα που όσο και αν έψαξα στον ΚΟΚ δεν προβλέπεται, κάποιος αυτοσχεδίασε πάλι … )

Ρωτήσαμε και μάθαμε ότι με εντολές, ενέργειες, αλλά και την ευθύνη βέβαια, του αντιδημάρχου Αντύπα Αντύπα, πεζοδρομήθηκε αυτός ο δρόμος, και μπήκαν επίσης απαγορευτικά σήματα από την αντίθετη πλευρά του δρόμου, ώστε όχι μόνο να πεζοδρομηθεί αλλά και να μονοδρομηθεί η συγκεκριμένη οδός, που αν δεν με απατά η μνήμη μου, τουλάχιστον τα τελευταία 50 χρόνια είναι ελεύθερη η δίοδος και η πρόσβαση. (by the way, αν γνωρίζω καλά σε ότι έχει να κάνει με τους δρόμους ασχολείται η επιτροπή ποιότητας ζωής … έτσι δεν είναι ? )

'Ας είναι' είπαμε … κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι τοπικοί άρχοντες, και προσπαθήσαμε να βρούμε την σχετική 'εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη' αλλά και την σχετική 'απόφαση του δημοτικού συμβουλίου', αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε κάτι στο diavgeia.gov.gr , για να ενημερωθούμε ρε αδερφέ …

Καλή τη πίστει, θεωρούμε ότι μας διέφυγαν οι παραπάνω μελέτες και αποφάσεις, και δεν μπορέσαμε να τις βρούμε, και θα θέλαμε να ζητήσουμε αν κάποιος αναγνώστης, δημότης ή και δημοτικός σύμβουλος γνωρίζει κάτι, να το γράψει για να ενημερωθούμε όλοι.

Διαφορετικά, αν όντως δεν υπάρχει κάτι επίσημο ρε παιδάκι μου, πολύ καουμπόικο μου κάνει αυτό, να πας να κλείσεις ένα δρόμο και να πεις – τέρμα – από σήμερα αυτός ο δρόμος είναι πεζόδρομος, γιατί έτσι το θέλω εγώ και τα συμφέροντά μου …

Μάλιστα ένας δημότης, που το συζητούσα εχθές, που είναι και λίγο θερμόαιμος, προτίθεται σήμερα να καταθέσει μήνυση για παράβαση καθήκοντος στον Άκη.

Τροφή για σκέψη …
Εσείς τι λέτε? Να πεζοδρομηθεί η Αγίου Παντελεήμονος ή όχι και γιατί.
Και αν πεζοδρομηθεί η Αγίου Παντελεήμονος, γιατί να μην πεζοδρομηθεί για τους ίδιους λόγους και η Γερασίμου Βασιλειάδη ?

ΜΦΧ

via ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ Blog https://ift.tt/3fVndiH
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη