-->

Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων : νέα οχήματα για ασφάλεια και ποιότητα !!!!!

Με δυο οχήματα 4×4 που παραλάβαμε και ένα κλειστό τύπου ΒΑΝ που περιμένουμε τις επόμενες ημέρες,ενισχύουμε σημαντικά την δύναμη του Δήμου μας.

 

Από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών και τα τρία θα δώσουν ταχύτητα και ποιότητα στις υπηρεσίες προς τους Δημότες, αλλά κυρίως ασφάλεια στους εργαζόμενους.

 

Συγκεκριμένα το ένα ημιφορτηγό θα ενισχύσει την υδραυλική υπηρεσία ,η οποία αναμφισβήτητα έχει αρκετά χιλιόμετρα υδρευτικών, αρδευτικών και αποχετευτικών δικτύων να συντηρήσει και να επισκευάσει.

 

Το δεύτερο ημιφορτηγό θα ενισχύσει την πολιτική προστασία του Δήμου μας,καθώς ταυτόχρονα με την προμήθειά του και απο την ίδια πηγή χρηματοδότησης, έγινε η και προμήθεια πυροσβεστικού εξοπλισμού για τους θερινούς μήνες, καθώς και αλατιέρας και εκχιονιστικού εξοπλισμού για τους χειμερινούς.

 

Το κλειστό ,τύπου ΒΑΝ ,που σε λιγες μερες θα παραλάβουμε θα ενισχύσει απόλυτα την ηλεκτρολογική μας υπηρεσία.



via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/2P8fx0A
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->