Γιάννης Σαρακιώτης: «Μετά την υποβάθμιση των ΕΛΤΑ, το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς ένα ακόμη πλήγμα για τη Σπερχειάδα»


Στο πλαίσιο μίας ακόμη κοινοβουλευτικής παρέμβασής του, με εστίαση στην έδρα του Δήμου Μακρακώμης, τη Σπερχειάδα, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης, μεταφέρει τις έντονες αντιδράσεις της Δημοτικής Αρχής για την αναστολή της λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς. Λίγες ημέρες μετά την παρέμβαση του επί της απόφασης της Διοίκησης των ΕΛΤΑ να συρρικνώσει τις οργανικές θέσεις στο κατάστημα της Σπερχειάδας (εδώ), ο κ. Σαρακιώτης θίγει ένα ακόμη ζήτημα που αφορά την καθημερινή εξυπηρέτηση πλήθους πολιτών του εν λόγω Δημοτικού Διαμερίσματος, καθώς και μεγάλου αριθμού κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. 

Ειδικότερα, στο κείμενο της αναφοράς που τέθηκε υπ’ όψιν του Υπουργού Οικονομικών, γίνεται λόγος για παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την περιφέρεια και ιδίως για τη στήριξη περιοχών, όπως π.χ. η περιοχή της Σπερχειάδας του Δήμου Μακρακώμης, οι οποίες και στην παρούσα χρονική και οικονομική συγκυρία έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη στήριξης. Τέλος, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας, επισημαίνει την περιεχόμενη στην επιστολή της Δημοτικής Αρχής, οργή και αγανάκτηση της ιδίας και των πολιτών της περιοχής, οι οποίοι και καταλογίζουν προς τους έχοντες την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας και προς τα λοιπά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή, χαρακτηριστική αδιαφορία απέναντι στην άδικη και απαράδεκτη απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, πιστοποιώντας έτσι, τα όσα ανέφερε προσφάτως ο κ. Σαρακιώτης, με τη συμπλήρωση ενός χρόνου διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία, για καθημερινή οπισθοδρόμηση της Φθιώτιδας (εδώ).
Από το Blogger.