Λαμία: Έτσι κλείδωσε η συμφωνία με τον Βύντρα


Δεν είναι κρυφό πως Λαμία και Λουκάς Βύντρα έχουν συμφωνήσει για να να συνεχιστεί η συνεργασία τους για άλλη μία χρονιά. Βγήκαν, άλλωστε, κερδισμένοι και οι δύο αυτό τον χρόνο. Οι «κυανόλευκοι» είχαν έναν έμπειρο αμυντικό, ο οποίος δεν δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα στα αποδυτήρια, προσέφερε και δεν κοστίζει πολλά. Εκείνος επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίζεται στη Super League 1.

Είναι αρκετοί στη Λαμία εκείνοι που μιλούν με κολακευτικά λόγια για τον 39χρονο αμυντικό. Σαφώς και έπαιξε ρόλο αυτό για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά έγινε και κάτι ακόμη σημαντικό. Είχαμε προαναγγείλει πως θα αναφέρουμε το… παρασκήνιο.

Υπάρχει μία φημολογία πως πριν κλείσει το deal, ο Βύντρα είχε μία συζήτηση με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου. Σε αυτή ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και της Ομόνοιας εκμυστηρεύτηκε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ότι θέλει να παίξει για έναν χρόνο ακόμα και στη συνέχεια να κλείσει την καριέρα του. Δεν τον ενδιέφερε σε αυτή τη φάση της καριέρας του να ψαχτεί αλλού ή να μπει σε παζάρια. Πολύ λογικό από τη στιγμή που 40ρίζει στις 5 Φεβρουαρίου. Έγινε, δηλαδή, μία συζήτηση ανάμεσα στους δύο άνδρες του στυλ «θέλω να μείνω, δεν με νοιάζουν τα χρήματα». Ε πώς να μην τον κρατήσει μετά ο Παπαϊωάννου;

www.sportime.gr
Από το Blogger.