Λαμία: Το στράβωμα του αφεντικού και ο μετέωρος Μπιανκόνι


Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΘΕΙ. ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΕΖΟΝ. ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.

O Μιγκέλ Μπιανκόνι είναι σε αυτούς που δεν πρέπει να αισθάνονται σίγουροι. Στη Λαμία πήγε τον Ιανουάριο με βασικό κριτήριο ότι ήταν φθηνός. Το κασέ του στον Πλατανιά ήταν αρκετά προσιτό. Λιγότερο από ένα 50άρι έβγαζε στα Χανιά και πήρε κάτι παραπάνω για να ανηφορίσει.

Από τότε που πήγε στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας ο Μπιανκόνι έχει δύο γκολ σε οκτώ ματς. Η γενικότερη παρουσία του μάλλον αδιάφορη περνάει. Θα μπορούσε και καλύτερα, αλλά δεν έχει απογοητεύσει και πλήρως.

Το αφεντικό, όμως, άλλα ήθελε να δει και έχει αρχίσει να στραβώνει. Μπορεί να μη βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Βραζιλιάνο, αλλά δεν έχει πειστεί πως αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ακριβώς το αντίθετο θα λέγαμε. Η δική του πρόθεση είναι να προχωρήσει σε πρόωρο διαζύγιο.

Ωστόσο, στενοί του συνεργάτες του έχουν πει να το ξανασκεφτεί. Ο λόγος είναι απλός. Δεν βρίσκεις εύκολα το καλοκαίρι δύο επιθετικούς με το μπάτζετ που θα έχει η Λαμία. Και από τη στιγμή που ο Μπιανκόνι είναι φθηνός, ποιος ο λόγος να αναζητείται αντικαταστάτης του; Προσεχώς θα φανεί εάν οι υπόλοιποι ψήσουν τον μεγάλο. Η δυσαρέσκεια του τελευταίου για τον 28χρονο φορ είναι δεδομένη.

freegossip.gr
Νεότερη Παλαιότερη