Ευθύμιος Καραΐσκος: Η αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις των καιρών, διαθέτει τη δύναμη και τη θέληση να ανταποκριθεί σε αυτές μέσα από ισχυρές συνεργασίες που θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα


Η αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις των καιρών, διαθέτει τη δύναμη και τη θέληση να ανταποκριθεί σε αυτές μέσα από ισχυρές συνεργασίες που θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σήμερα μπήκε η βάση της συνεργασίας για έναν Αναπτυξιακό Οργανισμό που έχει ανάγκη η τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά πολύ περισσότερο τον έχει ανάγκη η κοινωνία μας.

Ένας οργανισμός που συμπληρώνει τη δημόσια δράση της αυτοδιοίκησης, εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και συγχρόνως είναι κοινωνικά χρήσιμος για τις επόμενες προκλήσεις.

Πρόκειται για έναν Αναπτυξιακό Οργανισμό, με διασφαλισμένη τη διαφάνεια και τη λογοδοσία, την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

Έναν οργανισμό που φιλοδοξεί να καλύψει τα κενά στην τοπική αυτοδιοίκηση, και με προοπτική να λειτουργήσει σαν προέκτασή της.

Ξεκινάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις έχοντας στα χέρια μας ένα εργαλείο, που μπορούμε να αξιοποιήσουμε σε όφελος των πολιτών και της περιοχής.

Θα χρειαστούν βεβαίως αρκετά βήματα ακόμη για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στα πιεστικά θέματα που έχει η αυτοδιοίκηση. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να προχωρήσουμε. Η επιλογή μας είναι μονόδρομος για τη λειτουργία μας ως Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ευχαριστώ τις φίλες και φίλους Δημάρχους για τη συνεργασία που απέφερε γρήγορα και ουσιαστικά αποτελέσματα και είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία αυτή εγγυάται την ευόδωση των στόχων μας, προς όφελος της ίδιας της κοινωνίας και των δημοτών μας.
Από το Blogger.