Ιωάννα Πλέσσα: «Εξαΰλωση»

Την έκθεση γλυπτικών εγκαταστάσεων-performance της Ιωάννας Πλέσσα «Εξαΰλωση», φιλοξενεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων στο Κέντρο Τεχνών δήμου Αθηναίων από 8-22 Ιουλίου.
Πρόκειται για την πρώτη ατομική έκθεση της εικαστικού/σκηνογράφου/ενδυματολόγου Ιωάννας Πλέσσα με γλυπτικές εγκαταστάσεις, video-τεκμήρια των έργων και μια performance, η οποία θα παρουσιαστεί στον κήπο του Κέντρου Τεχνών. ΙΩΑΝΝΑ ΠΛΕΣΣΑ
Η Ιωάννα Πλέσσα σημειώνει σχετικά με το έργο που θα παρουσιάσει:
«Παρουσιάζεται μια προσπάθεια για τη διατήρηση των πραγμάτων και καταστάσεων που θα θέλαμε να μείνουν αναλλοίωτα μέσα στο χρόνο και ταυτόχρονα υποδηλώνεται η δυσκολία διατήρησής τους.
Η καταγραφή ενός εφήμερου έργου το καθιστά πλέον αιωνίως παρόν στη Στιγμή
του, χωρίς να χαθεί. Ο χρόνος κατασκευής του έργου γίνεται το έργο. Το έργο είναι το πριν και το μετά και πολλές φορές είναι πιο δυνατά από το ίδιο το έργο που είχαμε αρχικά υπόψιν μας να παρουσιάσουμε».
Στον εκθεσιακό χώρο τηρούνται όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων, αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας. Ο μέγιστος αριθμός των ατόμων που μπορούν να παρευρεθούν ταυτόχρονα στον χώρο είναι 20 άτομα. ΙΩΑΝΝΑ ΠΛΕΣΣΑ

 

Event Information
Κέντρο Τεχνών δήμου Αθηναίων, Βασ. Σοφίας, Πάρκο Ελευθερίας, ΜΕΤΡΟ: Μέγαρο Μουσικής
Εγκαίνια: Τετάρτη, 8 Ιουλίου, 19.00
Διάρκεια έκθεσης: 8 – 22 Ιουλίου 2020
Ημέρες και ώρες performance: 8 Ιουλίου, ώρα 20 00 & 22 Ιουλίου, ώρα 19 00
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Παρασκευή 12.00 – 19.00 | Σάββατο 12.00 – 15.00 Κυριακή 11.00 -14.00 | Δευτέρα κλειστά.
Πληροφορίες:  τηλ. 210 72 24 028.Είσοδος ελεύθερη

 

 

The post Ιωάννα Πλέσσα: «Εξαΰλωση» appeared first on Art22.



from Art22 https://ift.tt/3gAFnpI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη