Λαμία: Ανοιχτό το θέμα του Ασίγκμπα


Μπορεί ανακοινώσεις να μην έχουμε έως τώρα, όμως, η Λαμία έχει ήδη κλείσει κάποιες ανανεώσεις. Για μερικές άλλες περιπτώσεις οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Προσεχώς θα ξεκαθαρίσουν όλα.
Ένας από τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι είναι ο Μαρκ Ασίγκμπα. Για μία τριετία προσέφερε παίζοντας σχεδόν σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Ρολίστας ο Γκανέζος. Δεν είναι από τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στη Λαμία, αλλά προσέφερε τις περισσότερες φορές που αγωνίστηκε.

Το αν θα ανανεώσει παραμένει ερωτηματικό. Ωστόσο, ενώ η αποχώρησή του έμοιαζε δεδομένη, τις τελευταίες ημέρες γίνονται δεύτερες σκέψεις. Ο Γιώργος Πετράκης θα ήθελε να τον κρατήσει. Τον υπολογίζει, μάλιστα, και ως κεντρικό αμυντικό λέγοντας πως σε πρώτη φάση δεν θα χρειαστεί στόπερ. Φυσικά είναι γνωστό πως η τελική απόφαση ανήκει στον μεγαλομέτοχο. Εάν ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου πάρει κάτι απόφαση, όποιος και να του πει το αντίθετο, δεν τον ακούει.

Εκείνο, πάντως, που εκτιμάει το αφεντικό στον Ασίγκμπα είναι ότι ακούει, δεν δημιουργεί προβλήματα και κοστίζει λίγο. Πολύ σημαντικός συνδυασμός ο συγκεκριμένος. Τις επόμενες ημέρες θα παρθεί η τελική απόφαση τόσο για εκείνον όσο για κάποιους παίκτες ακόμη που βρίσκονται στον αέρα. Είτε μένουν ελεύθεροι είτε έχουν συμβόλαιο. Απλώς η δεύτερη κατηγορία έχει και μεγάλα ζόρια για τη διοίκηση.

www.sportime.gr
Από το Blogger.