Έκτακτη σύσκεψη στο Δημαρχείο Λιβαδειάς για την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού στο Δήμο Λεβαδέων

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συγκάλεσε σήμερα έκτακτη σύσκεψη στο γραφείο του με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας κ. Αθανάσιο Καρακάντζα και την Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά, όπου συζήτησαν για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού COVID - 19 στο Δήμο Λεβαδεών μετά τη θετικοποίηση δείγματος κατά τον προ-εγχειρητικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε ασθενή του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς, την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020.

Κατά τη διαδικασία ιχνηλάτησης του κρούσματος που ακολούθησε και τη διενέργεια εξετάσεων σε οικείους της ασθενούς, θετικοποιήθηκαν τα δείγματα που ελήφθησαν από την κόρη της ασθενούς, του αλλοδαπού συντρόφου της και του νεογέννητου μωρού τους.

Ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σύμφωνα με της οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., η μητέρα και το νεογέννητο μεταφέρθηκαν σε ειδική πτέρυγα σε Νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ ο σύντροφός της με μέριμνα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μεταφέρθηκε στην οικία του στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών. 

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Λεβαδέων, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας και η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας παραχώρησαν κοινή συνέντευξη Τύπου σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση.  Κατόπιν συνοδευόμενοι από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Μιχάλη Σαγιάννη και Ιωάννη Δήμου μετέβησαν στην Κοινότητα Δαύλειας όπου συναντήθηκαν και ενημέρωσαν σχετικά με την κατάσταση το τοπικό Συμβούλιο, τους Δημοτικούς Συμβούλους Δαύλειας και τους εργαζόμενους στο Δημοτικό Κατάστημα Δαύλειας.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων υπογράμμισε ότι οι δημότες πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι και να τηρούν πιστά τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. για την προστασία τους και την προστασία των οικείων τους. 


via Η Λαλιά της Ρούμελης https://ift.tt/2D53COQ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη