Λαμία: Άρχισαν τα πρώτα προβλήματα


Μην του λέτε του αφεντικού για χρήματα. Τα έχε βάλει κάτω εδώ και καιρό στο μυαλό του τα συμβόλαια που έχει η Λαμία. Ένα προς ένα τα έχει μετρήσει για να δει τι μπορεί να γλιτώσει και με ποιον τρόπο. Θα καταφέρει, όμως, τελικά να πάει το μπάτζετ στα μέτρα του;

Αυτές τις μέρες είχε το πρώτο εμπόδιο. Παίκτες που έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με τη Λαμία θα πρέπει να το σπάσουν. Πώς όμως; Αυτό περιμένουν να δουν όλοι. Ειδικά μετά από τις αντιδράσεις κάποιων παικτών.

Ο Νιάς δεν δέχτηκε τη μείωση που του προτάθηκε και βρέθηκε να προπονείται μόνος του. Έλα που δεν είναι ο μόνος… αντάρτης! Υπάρχουν και άλλοι και κάπου εκεί αρχίζουν τα ζόρια.

Έντονη είναι η φημολογία πως κλήθηκε παίκτης να σπάσει το συμβόλαιό του και ξεκαθάρισε πως «δεν χαρίζω ούτε ευρώ». Κάπως έτσι άρχισε να φαίνεται πως το αρχικό πλάνο για μεγάλη μείωση του μπάτζετ κάπου έμπαζε. Θα πρέπει να δοθούν κάποια χρήματα για αποζημιώσεις ή να μείνουν ορισμένοι παίκτες και για την επόμενη σεζόν.

Όπως ενημερώσαμε και τις προάλλες, μπορούν να βγαίνουν διάφορα προς τα έξω για τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν, αλλά για την πλειοψηφία μοναδικό κριτήριο είναι τα χρήματα που παίρνουν.

www.sportime.gr
Νεότερη Παλαιότερη