Νέα σειρά κοσμημάτων από τη Nefelia

nefelia

Το Electra Art Space παρουσιάζει τη νέα συλλογή εικαστικών κοσμημάτων της Nefelia με τίτλο «Fluidity» από τις 16 ως και τις 31 Ιουλίου. Η συλλογή είναι αποτέλεσμα μιας διαδικασίας πειραματισμού της designer, η οποία εξερευνά τη συμπεριφορά και τις ιδιότητες του πλεξιγκλάς, υπό διαφορετικές θερμοκρασιακές συνθήκες.
Η αρχιτέκτων Νεφέλη Παπαναγιώτου (a.k.a Nefelia), επαναχρησιμοποιώντας τεμάχια πλεξιγκλάς- τα οποία παραδοσιακά ανακυκλώνονται- δημιουργεί νέες φόρμες που αγκαλιάζουν τα κοσμήματα της. Η διαδικασία αυτή οδηγεί στη δημιουργία μιας ενιαίας, εικαστικής σύνθεσης, η οποία όμως διασπάται και σε αυτόνομα αντικείμενα. Τα κοσμήματα και τις βάσεις τους.  nefelia
Στη νέα της συλλογή, η δημιουργός αποπειράται να αποτυπώσει τη ροή του χρόνου χρησιμοποιώντας την εφημερότητα των υλικών της. Ο κοινός άξονας στις φόρμες της είναι μια αφαιρετική, ρέουσα, εικαστική γραφή. Τα αντικείμενα, κατά τη διαδικασία της θέρμανσης τους, έχουν πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή τους για να σταθεροποιηθούν σε μία φόρμα. Έτσι, πολύ συχνά, το αποτέλεσμα μοιάζει «ελεύθερο» και φαινομενικά ατελές. Μαζί με τη νέα συλλογή, το κοινό θα μπορέσει να δει από κοντά και τα νέα σκουλαρίκια “Eyes on You”, τα σκουλαρίκια-μάτια σήμα κατατεθέν της designer, καθώς και την καλοκαιρινή σειρά “Twist’’ σε έντονα χρώματα.

Event Information
ELECTRA ART SPACE, Μητροπόλεως 15 & Βουλής, 10557
Πέμπτη 16 Ιουλίου, 12.00-20.00
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη και Πέμπτη 10.00-20.00, Τετάρτη και Παρασκευή 10.00-18.00, Σάββατο: 10.00-14.00 Δευτέρα κλειστά ή με ραντεβού
Πληροφορίες:- Τηλ. 211 1133007

The post Νέα σειρά κοσμημάτων από τη Nefelia appeared first on Art22.



from Art22 https://ift.tt/3gnxCDt
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη