Έντονο ενδιαφέρον από Super League για Αραβίδη


Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, o Χρήστος Αραβίδης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Super League (και όχι μόνο) χάρη στην πολύ εικόνα που παρουσίασε με τη Λαμία τη φετινή σεζόν.

Ηεπιστροφή του Χρήστου Αραβίδη στη Super League τον περασμένο Φεβρουάριο για λογαριασμό της Λαμίας δικαίωσε τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα του. Ο έμπειρος επιθετικός πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο κόντρα στον Άρη, σημειώνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του, ενώ έδειξε πως βρίσκεται γενικότερα σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Και μπορεί ο κορονοϊός να σταμάτησε απότομα τη δράση σε όλο τον κόσμο, αλλά η επανέναρξη του πρωταθλήματος μέσω των playoffs και playouts είχε και πάλι την υπογραφή του. Ο 33χρονος φορ έδωσε μία εξαιρετική ασίστ στον Λεονάρντο Βιγιάλμπα στο 2-0 επί του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα των playouts, ενώ αν δεν προέκυπτε το πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός για δύο αγώνες, είναι δεδομένο πως θα έπαιζε βασικός απέναντι σε Ατρόμητο (1-1) και Πανιώνιο (0-1).

Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, οι διοικούντες τη Λαμία έχουν εκφράσει την επιθυμία να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα, αφού έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από την εικόνα του όσο και από τον επαγγελματισμό του. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι Φθιώτες δεν τρέχουν... μόνοι τους, αφού υπάρχουν άλλες δύο ομάδες της Super League που τον έχουν στο στόχαστρο για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής τους. Μάλιστα, μία εκ των δύο έχει προχωρήσει τις επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, υπαρκτό είναι και το ενδιαφέρον της Παναχαϊκής, η οποία αγωνίζεται στη Super League 2 και έχει βλέψεις ανόδου τη νέα σεζόν, ύστερα κι από την πρόσληψη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Ο 44χρονος τεχνικός εκτιμά ιδιαίτερα τις δυνατότητες του Αραβίδη και είναι βέβαιο πως θα τον ήθελε στην ομάδα του, καθώς γνωρίζει πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά στόχος του "Άραβα" είναι να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε πως το πρώτο μισό της σεζόν ο Αραβίδης σημείωσε έξι γκολ και μοίρασε δύο ασίστ σε 15 αγώνες με την Ιβερντόν στην Γ' Ελβετίας, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα του να αποκτήσει μία διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της στη μάχη της ανόδου. Επίσης, έχει τεράστια εμπειρία από τη Super League, αφού έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε ΑΕΚ, Πανιώνιο, Άρη, Αστέρα και ΟΦΗ, ενώ με την Ένωση πανηγύρισε το Κύπελλο τη σεζόν 2015/16.

www.sport24.gr
Νεότερη Παλαιότερη