-->

5 Αυγούστου : ανακοινώθηκαν 124 νέα κρούσματα κοροναϊού

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε σήμερα έναν νέο θάνατο και 124 νέα κρούσματα του ιού SARS-CoV-2 στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Αναλυτικά η σημερινή έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό (νόσος COVID-19):

1 νέος θάνατος. Έτσι ο συνολικός αριθμός των θυμάτων είναι210. Από αυτά οι 67 γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 76 έτη και το 95,7% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω

124 νέα κρούσματα εκ των οποίων τα 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 4973, εκ των οποίων το 54,6% αφορά άνδρες. Από αυτά τα 1349 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 2479 με ήδη γνωστό κρούσμα

13 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ. Από αυτά οι 3 γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 ετών. To 69,2% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

129 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ

Πού εντοπίζονται τα κρούσματα




via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/31B6xHt
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->