Αποκάλυψη: Ξανά για Τουράμ η Λαμία!


Στη Λαμία έχουν ήδη γίνει δύο κινήσεις. Σαραμαντάς και Προβυδάκης, προς επιβεβαίωση του sportime πρέπει να θεωρούνται παίκτες των κυανόλευκων και την Παρασκευή αναμένονται στην επίσημη πρώτη της ομάδας.

Παράλληλα διοίκηση και τεχνικό τιμ «τρέχουν» κι άλλες περιπτώσεις για τη στελέχωση του ρόστερ.

Με τον Γιώργο Πετράκη να αρέσκεται στο 4-4-2, είναι δεδομένο οτι θα ψαχτούν και για 11αδάτο φορ, ανεξάρτητα αν θα μείνει ή όχι ο Αραβίδης!

Στα… σίγουρα λοιπόν κινούνται οι κυανόλευκοι, αφού πληροφορίες του sportime αναφέρουν οτι ψάχνονται πολύ… ζωηρά για την επιστροφή του Ροτζέριο Τουράμ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μετακόμισε τον Ιανουάριο στην Τουρκία για λογαριασμό της Κόνιασπορ, αλλά δεν “κόλλησε”. 14 ματς μόλις ένα γκολ, στο πρόσφατο ματς με την Τραμπζονσπόρ. Γκολ που ήρθε στο 90… plus και ουσιαστικά έδωσε και την παραμονή του συλλόγου στην πρώτη κατηγορία, μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Τουράμ έχει συμβόλαιο μέχρι τον επόμενο Γενάρη με την Κόνιασπορ, αλλά ούτε οι Τούρκοι καίγονται να τον κρατήσουν, ούτε ο Βραζιλιάνος τρελαίνεται να παραμείνει. Αν ο Τουράμ μείνει ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να πάρει το δρόμο της επιστροφής ακολουθώντας το δρομολόγιο Λαμία – Τουρκία, αντίστροφα!

www.sportime.gr
Από το Blogger.