Ηλίας Κυρμανίδης: Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με σχετική απόφασή του με τιμά με την ανάθεση νέων καθηκόντων


Ήδη γνωρίζετε ότι ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με σχετική απόφασή του με τιμά με την ανάθεση νέων καθηκόντων.

Στην από 28.02.2019 δήλωσή μου ανέφερα, μεταξύ άλλων:

“ - Ότι αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Φάνη Σπανού, επειδή οι ανάγκες, οι διακυβεύσεις και τα επίδικα της εποχής μας μισούν την αδιαφορία και δεν αντιμετωπίζονται με την αποχή. 

- Ότι οι γόρδιοι δεσμοί της μακρόχρονης κρίσης δεν λύνονται με μαγικούς τρόπους, αλλά κόβονται με συμμετοχή, με ρεαλισμό, με πίστη και με σχέδιο. 

- Ότι για να αναμετρηθούμε με το σήμερα πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες και να γίνουμε ενεργοί.

- Ότι ‘‘για να αλλάξουμε τον κακό μας τον καιρό’’, πρέπει να καταπιούμε τους εγωισμούς μας, να υπερβούμε τις διαφορές μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να περπατήσουμε κόντρα στον καιρό.”

Επειδή όλες οι παραπάνω σκέψεις μου παραμένουν ενεργές, ικανοποιούν διαχρονικές ανάγκες, ορίζουν την πολιτική μου σκέψη και οδηγούν την πολιτική μου συμπεριφορά.

Επειδή η αγάπη μου για τον τόπο μας, τη Φθιώτιδά μας, τη Στερεά Ελλάδα είναι αδιαπραγμάτευτη.

Επειδή η μόνη καθαρή και δυνατή εντολή που μου δώσατε στις 26 Μαίου 2019 ήταν να εργαστώ με την ιδιότητα του Περιφερειακού Συμβούλου για την προκοπή του τόπου μας στην παράταξη “Επι-μένουμε στην καρδία της Ελλάδας” με επικεφαλής τον Φάνη Σπανό, άσχετα από τίτλους, αξιώματα και αρμοδιότητες.

Για όλα τα παραπάνω, με την ίδια και περισσότερη διάθεση προσφοράς θα ασκήσω τα νέα καθήκοντα, που σήμερα ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε.

Στους 11 μήνες που προηγήθηκαν με την ιδιότητα, τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας πιστεύω ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τόσο τη δική σας, όσο και του Περιφερειάρχη.

Ευχαριστώ θερμά όσες και όσους συνεργαστήκαμε με οποιαδήποτε θεσμική ή μη ιδιότητα.

Αν σε αυτό το διάστημα, κατά την άσκηση των καθηκόντων μου, παραμέλησα, αδίκησα και με οποιοδήποτε τρόπο στεναχώρησα κάποιους, δεν έγινε από πρόθεση και ζητώ συγνώμη.
Με πολύ σεμνότητα τολμώ απολογιστικά να πω ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα κάναμε σημαντικά πράγματα για τη Φθιώτιδά μας και βάλαμε τις βάσεις για ακόμα περισσότερα.

Δηλώνω ευτυχής που ένας καλός και έμπειρος συνάδελφος, ο Θανάσης Καρακάντζας, καλείται να συνεχίσει την προσπάθειά μας. Όπως ήδη δήλωσα και στον ίδιο θα είμαι δίπλα του οποτεδήποτε και για οτιδήποτε. 

Επίσης επιθυμώ να επαναδεσμευτώ σε όλες και όλους τους συμπατριώτες μας ότι θα είμαι ενεργά παρών μαζί σας, πέρα και πάνω από αρμοδιότητες, όπως άλλωστε έπραττα μέχρι σήμερα.

Επι-μένουμε στην καρδιά της Ελλάδας. 

Συνεχίζουμε όλοι μαζί. 


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΗΛΙΑΣ Γ. ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ

Νεότερη Παλαιότερη