ΠΑΣ Λαμία: Ενημέρωση για το φιλικό με το Βόλο


Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει ότι το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης 26/8 με το Βόλο, θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας στις 18:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, σε απευθείας σύνδεση, από το STAR Κεντρικής Ελλάδας.

Δεδομένης της κρισιμότητας της κατάστασης και της αύξησης των κρουσμάτων κατά το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής ΓΓΑ, θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας έναντι στη νόσο COVID-19 όπως προβλέπονται στο Υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων και ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στον αγώνα.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα, είναι απαραίτητο να στείλουν το αίτημά τους με τα αναλυτικά στοιχεία του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου ή φωτογράφου στο paelamia@gmail.com έως την Τρίτη 25  Αυγούστου στις 14.00 με την αναφορά στο ΘΕΜΑ: “Διαπίστευση (δημοσιογράφου / φωτογράφου) για τον φιλικό αγώνα ΛΑΜΙΑ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ”.

Από κάθε Μέσο θα γίνεται δεκτό αίτημα για μία και μόνο ονομαστική διαπίστευση, το ίδιο θα ισχύσει και για τους φωτογράφους (Η είσοδος θα γίνεται από την Θύρα VIP με επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας) Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα. Η χρήση της μάσκας για όλους είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

www.lamia1964.gr
Από το Blogger.