Λαμία-Ιωνικός 1-2: Οι Νικαιώτες νίκησαν τις ρεζέρβες των Φθιωτών (φωτογραφίες)


Ο Ιωνικός επικράτησε 2-1 της Λαμίας, η οποία έπαιξε με πολλές αλλαγές.

Φιλική νίκη με 2-1 πανηγύρισε ο Ιωνικός στο ΔΑΚ Λαμίας, επί της τοπικής ομάδας. Οι Φθιώτες παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές και νεανική ενδεκάδα κόντρα στη βασική ομάδα των Νικαιωτών. Οι Βλαχομήτρος και Ματσούκας πέτυχαν τα γκολ του Ιωνικού, ενώ ο Μπλάνκο μείωσε για τη Λαμία, σε ένα σημείο που οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες. Πάντως οι δύο τεχνικοί έκαναν δοκιμές και έβγαλαν τα συμπεράσματά τους.

Με νέα πρόσωπα παρατάχθηκε η Λαμία κόντρα στον Ιωνικό, μια ημέρα μετά το φιλικό με την ΑΕΛ. Ο Γιώργος Πετράκης παρέταξε μια νεανική ενδεκάδα, που στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό και μόνο με κάποιες ενέργειες του Μπιανκόνι μπορούσε να απειλήσει. Ο Ιωνικός από την άλλη είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 22’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Ματσούκας έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Βλαχομήτρος με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές, με τον Μπλάνκο των γηπεδούχων να προσπαθεί να βρει ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ο Ιωνικός πάντως ήταν αυτός που μπήκε ορεξάτος και στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 48’ από πάσα του Μάναλη, ο Ματσούκας με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-2. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με την ομάδα του Σπανού να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 67’ όμως άλλαξε η ισορροπία του ματς, καθώς ο Φαζός αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Αμέσως η Λαμία ανέβασε στροφές και στο 68’ ο Προβυδάκης σημάδεψε το δοκάρι με εκτέλεση φάουλ και στο 70’ ο Μπλάνκο με πλασέ, μετά από γύρισμα του Τσούκαλου, μείωσε σε 1-2. Στα τελευταία λεπτά πάντως ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, έγιναν πολλά φάουλ και δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις, με το σκορ να μην αλλάζει.

Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Κατσίκας, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης, Τρούμπουλος (69’ Μαργαρίτης), Βλαχομήτρος (62’ Κωστίκας), Τσούκαλος, Μπλάνκο, Ζιούλης, Μπιανκόνι, Καραγιάννης (86’ Τσώκος).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος (46’ Φυλακτός), Σινγκ, Μουστάκης, Φαζός, Τσιριγώτης, Τιεντσέ, Γκοτσούλιας, Βλαχομήτρος, Ματσούκας (50’ Κουϊρουκίδης), Ρόλε (68’ Φουρλάνος), Κάστρο (46’ Μάναλης).



www.onsports.gr
Νεότερη Παλαιότερη