Λαμία: Χαιρέτησε και ανακοινώνεται ο Γκούγκα


Λαμία: Χαιρέτησε και ανακοινώνεται ο Γκούγκα. Έτοιμη να ολοκληρώσει την τέταρτη μεταγραφή της είναι η Λαμία....

Έτοιμη να ολοκληρώσει την τέταρτη μεταγραφή της είναι η Λαμία. Ο λόγος για τον Γκούγκα Παλαβαντισβίλι, ο οποίος είδε και από κοντά το φιλικό των Φθιωτών με την ΑΕΛ.

Λίγο πριν τον ανακοινώσει η Λαμία, ο Γεωργιανός θέλησε να αποχαιρετήσει την Βέντσπιλς με το ακόλουθο μήνυμα: «Φίλοι της Βέντσπιλς, απευθύνομαι σε εσάς και πιστέψτε με, μου είναι πολύ δύσκολο να το κάνω αυτή τη στιγμή. Είμαι ιδιαίτερα συναισθηματικό άτομο και μου είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή. Θέλω να σας ενημερώσω πως αποχωρώ από τη Βέντσπιλς και η συγκεκριμένη εξέλιξη μου είναι πολύ δύσκολη. Πιθανότατα μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της ζωής μου.

Γνωρίζω πως ο σύλλογος δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες του, αλλά η αποχώρηση μου είναι επώδυνη. Αλλά κάποιες στιγμές οι συνθήκες επιβάλλουν τέτοιες αποφάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον πρόεδρο για την κατανόηση που μου έδειξε και να τονίσω πως η σχέση μας δεν ήταν ποτέ η κλασική σχέση του προέδρου με τον παίκτη. Ήταν πάντα για εμένα ένας άνθρωπος που με υποστήριξε και είμαι περήφανος να τον θεωρώ ως αδερφό μου. Είναι πολύ σθενός μου φίλος και θα παραμείνει. Τα χρήματα δεν έπαιξαν ποτέ ρόλο ανάμεσα μας και ούτε τώρα είναι η αιτία της αποχώρησης μου. Είναι προσωπική μου απόφαση και σε αυτή τη φάση δεν είχα άλλη επιλογή.

Αισθάνομαι σαν να εγκαταλείπω την οικογένεια μου. Νιώθω ακριβώς αυτό το συναίσθημα και για αυτό είναι τόσο επώδυνο. Ποτέ στην καριέρα μου δεν ένιωσα έτσι για μια ομάδα, όπως στη Βέντσπιλς. Θα μπορούσα να αποχωρήσω χωρίς να πω τίποτα, αλλά ζητήσω να μιλήσω για να εξηγήσω δημόσια την στάση μου απέναντι στον σύλλογο, που θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μου.

Αν με ρωτάτε αν πιστεύω πως η Βέντσπιλς θα αποκαταστήσει τη θέση της στην βαθμολογία, είμαι απολύτως σίγουρος για αυτό. Γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο έχουν προσπαθήσει τα παιδιά και το τεχνικό τιμ και πόσο υπομονή μπορούν να δείξουν για να τα καραφέρουν. Έχουν μαχητική ψυχή, την ποιότητα για να το κάνουν και ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Η Βέντσπιλς, θα κατακτήσει σίγουρα το πρωτάθλημα της Λετονία.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους οπαδούς. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας. Δεν σας κάναμε μόνιμα χαρούμενους, αλλά ήμασταν πάντα ομάδα και η πίστη σας μας έκανε δυνατότερους. Ευχαριστώ επίσης το προπονητικό τιμ και όλα τα μέλη της ομάδας, μαζί με τα… αδέρφια μου τους ποδοσφαιριστές. Ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στο ίδιο γήπεδο με εσάς!».www.sportime.gr
Από το Blogger.