Κορονοϊός Ελλάδα: Σχεδόν 1 στους 3 χωρίς συμπτώματα

pixabay

Κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, ο Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος, αναφέρθηκε στο μεγάλος μέγεθος των νοσούντων από κορονοϊό που δεν παρουσιάζουν συμπτώματα, ενώ έκανε λόγο για 2ο κύμα παγκοσμίως.

Ο κ. Γώγος αρχικά ανέφερε ότι υπάρχει μία καινούρια έξαρση κρουσμάτων αυτήν την περίοδο παγκοσμίως.

Το βασικό φορτίο βρίσκεται στην Αμερικανική ήπειρο, ακολουθεί η νοτιαανατολική Ασία και στη συνέχεια η ευρωπαϊκή ήπειρος.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι υπάρχει ένας 2ο κύμα στο οποίο συμμετέχει η Ελλάδα σχετίζεται με την άρση των περιοριστικών μέτρων και στη σχετική χαλάρωση και την έλλειψη συμμόρφωση στα μέτρα προστασίας

Ο καθηγητής παρέθεσε μία σειρά από νούμερα για την εικόνα του ιού στη χώρα μας κατά τον Αύγουστο έως τις 3 Σεπτέμβρη, τα οποία αναλυτικά μπορείτε να τα δείτε εδώ.



via Ειδησεις https://ift.tt/2QUonjz
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη