ΑΑΔΕ: 275.503 πολίτες υπέβαλαν φέτος φορολογικές δηλώσεις

ΑΑΔΕ: 275.503 πολίτες υπέβαλαν φέτος φορολογικές δηλώσεις

Φορολογικές δηλώσεις 2020: Περισσότεροι πολίτες υπέβαλαν φέτος δήλωση φορολογίας εισοδήματος σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΑΔΕ.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στον σχετικό πίνακα, σε ότι αφορά τα νομικά πρόσωπα, πέρυσι υποβλήθηκαν 261.412 δηλώσεις, ενώ τη φετινή χρονιά υποβλήθηκαν 275.503 δηλώσεις.

Δηλαδή, 14.091 περισσότερες από την προηγούμενη χρονιά.

Σε ότι αφορά τα φυσικά πρόσωπα, φέτος υποβλήθηκαν 6.372.415 δηλώσεις, ενώ πέρυσι υποβλήθηκαν 6.323.221 δηλώσεις. Μιλάμε για μια διαφορά 49.194 δηλώσεων.

Η πλατφόρμα παραμένει πάντα σε λειτουργία, για την υποβολή τροποποιητικών ή/και εκπρόθεσμων δηλώσεων.

Ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, δήλωσε:

"Θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των φορολογουμένων και των λογιστών φοροτεχνικών, που μέσα σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία ανταποκρίθηκαν με συνέπεια σε αυτή τους την υποχρέωση. Προσωπικά, δεσμεύομαι ότι κάθε χρόνο η διαδικασία θα γίνεται ευκολότερη, απλούστερη και ταχύτερη, πάντα στον προσανατολισμό της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, που είναι να υπηρετούμε πιστά το δημόσιο συμφέρον και το κοινωνικό σύνολο".

forol



via Ειδησεις https://ift.tt/3h4p0l3
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη