Κορονοϊός - Τρίκαλα: Περισσότερα από 12 τα κρούσματα στον γάμο - Θετικοί γαμπρός, νύφη και κουμπάρα

Κορονοϊός - Τρίκαλα: Περισσότερα από 12 τα κρούσματα στον γάμο - Θετικοί γαμπρός, νύφη και κουμπάρα

Ακόμη ένας γάμος τείνει να εξελιχθεί σε εστία διασποράς του κορονοϊού. Αυτή τη φορά ήταν στα Τρίκαλα με την ιχνηλάτηση και τα τεστ να δείχνουν πως τα κρούσματα ξεπερνούν τα 12 μεταξύ των οποίων βρίσκονται τόσο ο γαμπρός με τη νύφη όσο και η κουμπάρα.

Ο γάμος έγινε το Σάββατο με όλα τα τυπικά μέτρα προφύλαξης, με τους καλεσμένους να εισέρχονται στην εκκλησία με μάσκες. Οι υπόλοιποι περίμεναν στον περίβολο. Στη δεξίωση που ακολούθησε ο αριθμός των καλεσμένων δεν υπερέβη τους 50. Δεν έγιναν αγκαλιές και χειραψίες.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, η δεξίωση έγινε σε κήπο με πισίνα. Οι άνθρωποι χόρευαν και έτρωγαν όλοι μαζί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κρατήθηκε η απόσταση των 2 μέτρων.



via Ειδησεις https://ift.tt/340oakS
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη