Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 19,5 μονάδων για τη ΝΔ

Photo: eurokinissi

Το φως της δημοσιότητας βλέπει μία νέα δημοσκόπηση που καταγράφει την άποψη των συμμετεχόντων σε βασικά θέματα επικαιρότητας.

Πρόκειται για την πανελλαδική δημοσκόπηση που διενήργησε η INTERVIEW για τη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, σε δείγμα 1.075 ατόμων, το διάστημα 21/9 έως 23/9/2020.

Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 19,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 39,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 20%. Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 7.5%, το ΚΚΕ με 4,6%, η Ελληνική Λύση με 4,5%, το ΜέΡΑ25 με 3%.

Στο ερώτημα ποιος από τους υπουργούς είναι ο πιο πετυχημένος στον τομέα του το 30% απάντησε τον «κανένα», με τον Άδωνι Γεωργιάδη να ακολουθεί με 14% και τον Χρήστο Σταϊκούρα με 11%.

Το 59% επιλέγει να αυξηθούν οι δαπάνες για τους εξοπλισμούς, έναντι του 32% που προτιμάει να δοθούν τα αναδρομικά των συντάξεων.

Στο ερώτημα για το αν συνεχιστεί η προκλητικότητα από την Τουρκία, πώς θα πρέπει να αντιδράσει η Ελλάδα, το 63% θέλει να ενταθούν οι διπλωματικές προσπάθειες, ενώ το 36% απάντησε πως θα πρέπει η αντίδραση να είναι στρατιωτική.



via Ειδησεις https://ift.tt/2HkrDTK
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη