Παρεμβάσεις 250 χιλ ευρώ στον δρόμο Καρίτσα – Κόκκινο Νερό

Παρεμβάσεις 250 χιλ ευρώ στον δρόμο Καρίτσα – Κόκκινο Νερό

Δημοπρατείται το επόμενο διάστημα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο «Αποκατάσταση Επαρχιακής Οδού Καρίτσα – Κόκκινο Νερό Δήμου Αγιάς» προϋπολογισμού 250.000 ευρώ. Οι παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν έχουν ως στόχο την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο τμήμα που συνδέει τον οικισμό της Καρίτσας με τον οικισμό του Κόκκινου Νερού.

«Δεν σταματάμε ούτε μέρα να μελετάμε, να σχεδιάζουμε και να παρεμβαίνουμε για την ασφάλεια του οδικού δικτύου, προκειμένου ο πολίτης να μετακινείται σε δρόμους σύγχρονους και ασφαλείς» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα και τις τεχνικές υπηρεσίες δημοπρατούμε ένα σημαντικό οδικό έργο που βελτιώνει την προσβασιμότητα και την ασφαλή μετακίνηση στο οδικό τμήμα που συνδέει τους οικισμούς της Καρίτσας και του Κόκκινου Νερού. Ένα έργο ουσίας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2FwzGvJ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη