Ο Σύλλογος Γυναικών Ανθήλης ευχαριστεί το Δήμαρχο Λαμιέων Ευθύμιο Καραΐσκο τον Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Κερπινιώτη και τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας Α.Ε. Νικόλαο Γούλα καθώς ανταποκρίθηκαν σχετικά με την επαναλειτουργία των 2 στάσεων που είχαν διακοπείΟ Σύλλογος Γυναικών Ανθήλης εξέδωσε ευχαριστήριο μήνυμα  προς το Δήμαρχο Λαμιέων Ευθύμιο Καραΐσκο,  προς τον Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Κερπινιώτη και τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας Α.Ε. Νικόλαο Γούλα καθώς ανταποκρίθηκαν άμεσα και θετικά σε σχετικό αίτημα του συλλόγου:

Ο Σύλλογος Ανάπτυξης και Προόδου Γυναικών Ανθήλης ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Λαμιέων κο Ευθύμιο Καραΐσκο, τον εκλεκτό Αντιδήμαρχο κο Κωνσταντίνο Κερπινιώτη και τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας Α.Ε. κο Νικόλαο Γούλα, καθώς ανταποκρίθηκαν άμεσα και θετικά σε σχετικό αίτημα του συλλόγου μας, διαβεβαιώνοντάς μας για την επαναλειτουργία των δύο (2) στάσεων που είχαν διακοπεί τελευταία στο χωριό μας, όπως επίσης και την επαναφορά των δρομολογίων στην προηγούμενη κατάστασή τους.

Η συγκεκριμένη ενέργεια θα εξυπηρετήσει πολύ το επιβατικό κοινό της τοπικής κοινωνίας και ειδικά τους πιο ηλικιωμένους, η μετακίνηση των οποίων καθίστατο δύσκολη μέχρι την τελευταία στάση της Πλατείας.

Η επαναλειτουργία των στάσεων τίθεται σε ισχύ κανονικά από Δευτέρα 21/09/2020.
Από το Blogger.