ΑΣΕΠ 3Κ2019: Τα προσωρινά αποτελέσματα για τις προσλήψεις σε ΟΑΕΔ, ΣΕΠΕ, ΕΛΣΤΑΤ, υπουργείο Παιδείας, Οικονομίας και Υγείας

ΑΣΕΠ 3Κ2019: Τα προσωρινά αποτελέσματα για τις προσλήψεις σε ΟΑΕΔ, ΣΕΠΕ, ΕΛΣΤΑΤ, υπουργείο Παιδείας, Οικονομίας και Υγείας

Αναρτήθηκαν στον ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 3κ2019 (κατηγορία ΠΕ), που αφορούν προσλήψεις σε οκτώ φορείς του δημοσίου.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode).

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από 19 Σεπτεμβρίου 2020 έως και την πάροδο της 28ης Σεπτεμβρίου 2020, ημέρας Δευτέρας.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα



via Ειδησεις https://ift.tt/33Lmax4
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη