Big Brother: Και άλλοι χορηγοί αποχωρούν από το reality μετά το χυδαίο σχόλιο περί βιασμού

Facebook

Ο ένας μετά τον άλλον αποχωρούν οι χορηγοί από το Big Brother μετά το σχόλιο παίκτη σχετικά με τον βιασμό. Το σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother περί βιασμού προκάλεσε ντόρο και αποτροπιασμό με πλήθος κόσμου να καταδικάσει τη χυδαία φράση που ξεστόμισε στο reality.

Η παραγωγή του reality του ΣΚΑΪ μπορεί να έδιωξε άρον άρον τον παίκτη από την Κρήτη, ωστόσο ο σάλος καλά κρατεί στα social media. Είναι ενδεικτικό πάντως πως μετά από άτυπο κίνημα που ξεκίνησε στο twitter το οποίο ζητά να πέσει «μαύρο» στο Big Brother, ο ένας μετά τον άλλον χορηγό αποχωρεί. 

Πλέον, στη λίστα αυτή των χορηγών προστέθηκε και η NEF-NEF, η οποία αναφέρει ότι αναγνωρίζει το λάθος της να συνεργαστεί με μία εκπομπή που είναι αντίθετη με το ήθος και τις αξίες της εταιρείας.

«Αποσύρουμε τη χορηγία μας από το Big Brother και αναγνωρίζουμε το λάθος μας να συνεργαστούμε με μια εκπομπή που είναι αντίθετη με το ήθος και τις αξίες της εταιρείας μας», αναφέρει η εταιρεία στα social media.

Λίγο νωρίτερα, αποχώρησε και η Espiel AE. «Κατόπιν των χθεσινών θλιβερών σκηνών και διαλόγων που διαδραματίστηκαν στα πλαίσια του reality big brother, η Espiel AE θεωρώντας απαράδεκτη τη προσβολή στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και αξία, αποσύρει τη χορηγία της»



via Ειδησεις https://ift.tt/330fuKY
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη