Big Brother: Ζητά συγγνώμη ο Αλεξανδρίδης - Ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά αφήνει ο δικηγόρος του (vid)

Screenshot ΣΚΑΪ

Μετά τον ντόρο που προκάλεσε το εμετικό σχόλιο του παίκτη του Big Brother για  τον βιασμό που τον οδήγησε και στην αποπομπή του από το σπίτι, ο δικηγόρος του, Γιάννης Βέρρας, έκανε μια τυπική δήλωση χωρίς αναφορά ωστόσο στο περιστατικό.

«Οποιαδήποτε άποψη εμπεριέχει σεξιστικό, ομοφοβικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο πρέπει να κατακρίνεται, είναι καταδικαστέα και δεν έχει θέση στον σύγχρονο κόσμο. Επιφυλασσόμεθα για τις εξελίξεις τις οποίες καθοδηγεί ο ίδιος».

Ο παίκτης φαίνεται να μην έχει καταλήξει στην στάση που θα κρατήσει, καθώς μετά από όσα είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά. 

«Έχει γίνει τελείως διαστρέβλωση και έχει παρέμβει δικηγόρος και θα πάρει το βίντεο και θα το αναρτήσουν όπως πρέπει», λέει στο MEGA ξάδερφος του παίκτη.

«Το βίντεο είναι κομμένο» 

Για την ώρα, οι μόνοι που έχουν καταφέρει να μιλήσουν μαζί του είναι οι στενοί συγγενείς του. Σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθούν, ο ξάδερφός του υποστηρίζει ότι το νόημα της φράσης ήταν διαφορετικό.

«Το βίντεο δεν έχει προβληθεί όπως πρέπει… Το βίντεο είναι κομμένο».

Από την άλλη πλευρά, ο δικηγόρος του Αντώνη Αλεξανδρίδη,  ισχυρίζεται ότι ο πελάτης είναι μετανιωμένος.

«Ο εντολέας μου δηλώνει μετανιωμένος, επιθυμεί να προβεί σε δημόσια συγγνώμη για τους λόγους που κρίνει και θεωρεί ο ίδιος».

«Ζητώ συγγνώμη»

Σε κάθε περίπτωση, ο παίκτης του Big Brother, σε ανακοίνωσή του επισημαίνει:

«Ως Αντώνης, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν μπορώ να ξεκινήσω αλλιώς, παρά ζητώντας μια ειλικρινή, τεράστια συγγνώμη. Ζητώ συγγνώμη από το γυναικείο φύλο, που προσέβαλα με λέξεις απερίσκεπτες, ζητώ συγγνώμη από την κοινωνία, που έγινε δέκτης τέτοιων μηνυμάτων και ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια μου, που εξέθεσα με την ανόητη συμπεριφορά μου.

«Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος, δεν είναι αυτά τα πιστεύω μου και θέλω μαζί με το λάθος μου να ακουστεί και αυτό. Να ακουστεί ότι ντρέπομαι για όσα είπα, που δεν σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει ούτε μικρή δόση χιούμορ σε τέτοια τραγικά λόγια. Ντρέπομαι που δεν σκέφτηκα ότι τέτοιες κουβέντες δεν λέγονται ούτε για αστείο, γνωρίζοντας τόσα τραγικά γεγονότα που έχουν συμβεί σε γυναίκες σε όλο τον κόσμο, από άνδρες που αυτά, πράγματι, τα πιστεύουν».

«Έχει μετανιώσει» λέει ο δικηγόρος του

Μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο δικηγόρος του παίκτη, Γιάννης Βέρρας, τόνισε ότι είναι μετανιωμένος και ζητά δημόσια συγγνώμη.

«Δε νοείται σε μια σύγχρονη κοινωνία να γίνονται αναφορές για εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Ο κ. Βέρρας επισήμανε ότι το μόνο αισιόδοξο από αυτήν την ιστορία είναι «η ετοιμότητα της κοινωνίας να απαντήσει άμεσα σε τέτοιου είδους σχόλια».



via Ειδησεις https://ift.tt/3bBO1mR
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη