Αρκαδία η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Αγώνα σε έκθεση φωτογραφίας

Αρκαδία η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Αγώνα σε έκθεση φωτογραφίας

«Αρκαδία, η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Αγώνα», τιτλοφορείται η έκθεση φωτογραφίας από το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Τρίπολης – του Αρκάδα φωτογράφου Τάσου Ασημακόπουλου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας, έγιναν στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης, με την τήρηση του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Η δράση, εντάσσεται στις ευρύτερες εκδηλώσεις του δήμου της Τρίπολης, με αφορμή τον εορτασμό της 199ης Επετείου της Άλωσης της Τριπολιτσάς (Σεπτέμβρης 1821).

 

Χορευτές και χορεύτριες του Παραρτήματος του Λυκείου των Ελληνίδων, για τις ανάγκες ετοιμασίας λευκώματος και ημερολογίου, φωτογραφήθηκαν όλο το καλοκαίρι, απ' τον Αρκάδα φωτογράφο Τάσο Ασημακόπουλο, σε διάφορες ιστορικές και εμβληματικές Αρκαδικές περιοχές, Λεβίδι, Καρύταινα, Δολιανά, Δημητσάνα, Χρυσοβίτσι, Πάπαρη,Βαλτέτσι, Καλτεζές, Πραστός, Τρίκορφα και Τρίπολη, που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις μάχες για την Απελευθέρωση.

 

Όλο αυτό το υλικό αξιοποιήθηκε για την έκθεση, η οποία  εντάχθηκε στις εκδηλώσεις του δήμου, με αφορμή τα 199 χρόνια απ' την απελευθέρωση της Τριπολιτσάς.

 

 

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/3i48iTt
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.