Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Βόλου: Κάλεσμα για κινητοποίηση την ημέρα έκδοσης απόφασης για Χρυσή Αυγή

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Βόλου: Κάλεσμα για κινητοποίηση την ημέρα έκδοσης απόφασης για Χρυσή Αυγή

Κάλεσμα για κινητοποίηση στις 7 Οκτώβρη, ημέρα που αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση για τη Χρυσή Αυγή και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, απευθύνει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, έξω από τα δικαστήρια του Βόλου. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, "μετά από 5,5 χρόνια συνεχόμενων συνεδριάσεων, έφτασε η ώρα της λήξης της πολύκροτης δίκης της νεοναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», και 7/10 θα γίνει γνωστή η τελική απόφαση της δικαιοσύνης.

Η αποδεικτική διαδικασία έφερε στο φως αμέτρητα στοιχεία που τεκμηριώνουν απολύτως τόσο την τέλεση των επιμέρους σοβαρών κακουργημάτων, όσο και το χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης, με την ηγεσία να σχεδιάζει και να εγκρίνει την εγκληματική δράση των νεοναζί. Η μόνη δικαίωση είναι οι ναζί στη φυλακή. Καλούμε κάθε άνθρωπο που στέκεται απέναντι στις ιδέες του φασισμού και του ρατσισμού, να βρεθεί την Τετάρτη στις 07/10 και ώρα 9:30πμ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου στην Πλατεία Ελευθερίας, ώστε να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στο φασισμό και στο ρατσισμό. Έχουμε καθήκον να μην ξεχάσουμε τον Παύλο Φύσσα, τον Σαχζάτ Λουκμάν, τους Αιγύπτιους αλιεργάτες, τη δράση των ταγμάτων εφόδου, τα πογκρόμ εναντίον μεταναστών, τα εκατοντάδες θύματα της Χρυσής Αυγής»

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3cLqHU4
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη