Αντιδήμαρχος Φαιστού: Ήμουν αρνητής της μάσκας, αλλά κινδύνευσα να πεθάνω

Αντιδήμαρχος Φαιστού: Ήμουν αρνητής της μάσκας, αλλά κινδύνευσα να πεθάνω

«Να μην το περάσει κάνεις αυτό το πράγμα. Να μην το περάσουν ποτέ. Και με αυτή τη συνέντευξη μακάρι να βοηθήσουμε 10…20…100 άτομα να προσέξουν παραπάνω».

Ο Αντιδήμαρχος Φαιστού, Γιάννης Φασομυτάκης, αφηγήθηκε την ιστορία του, που από αρνητής της μάσκας, μετατράπηκε σε θερμό υποστηρικτή της, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο αντιδήμαρχος Φαιστού, ανέφερε πως επί 40 μέρες ήταν θετικός στον ιό και χρειάστηκε να νοσηλευθεί τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο.

«Ήμουν ένας από τους αρνητές της μάσκας και τιμωρήθηκα γι' αυτό. Τώρα αν μου έλεγαν ότι θα κολλούσα, θα έμπαινα στο νοσοκομείο, θα κινδύνευε η ζωή μου, βεβαίως θα την έβαζα. Όταν το περάσεις βαριά, είναι πολλές οι στιγμές που λες θα πεθάνω γιατί έχεις πολλές δύσπνοιες. Ο πνεύμονάς σου είναι σαν να σκίζεται» αφηγείται ο κ. Φασομυτάκης.

Παράλληλα, απευθύνει έκκληση στους αρνητές της μάσκας, να δουν σοβαρά το θέμα και να προτρέπουν οι ίδιοι τα παιδιά τους να φορούν μάσκες συνεχώς στο σχολείο, για να προστατέψουν τον εαυτό τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Δηλαδή αν κάποιο παιδί κολλήσει έναν παππού και μια γιαγιά και πεθάνει, τι θα πει ο μπαμπάς; Μπράβο στο παιδί μου που κόλλησε τον παππού και τη γιαγιά και πέθανε από αυτό; Θα κάνεις ένα παιδί φονιά! Είναι βαρύ αυτό που λέω, το ξέρω, όμως χάνεται μια ανθρώπινη ζωή. Γιατί για μια μάσκα;» αναρωτιέται χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, εξεπλάγην όταν διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, καθώς ήταν κάτι που δεν περίμενε μιας και γυμναζόταν, δεν έπινε, δεν έκανε καταχρήσεις.

«Τον κόλλησα από κάποιους που είχαν πάει σε μια εκδήλωση» σημειώνει και προσθέτει πως όλοι στον δήμο Φαιστού τώρα δεν βγάζουν στιγμή τις μάσκες τους, γιατί παραδειγματίστηκαν από τον ίδιο.



via Ειδησεις https://ift.tt/3i1Wp0d
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη