Καβάλα: Νύχτα αγωνίας από πυρκαγιά σε πυλωτή πολυκατοικίας

Καβάλα: Νύχτα αγωνίας από πυρκαγιά σε πυλωτή πολυκατοικίας

Νύχτα αγωνίας έζησαν κάτοικοι πολυκατοικίας στην πόλη της Καβάλας, στην οδό 16ης Ταξιαρχίας, όταν γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε πυρκαγιά, με αποτέλεσμα να καούν 6 οχήματα και μια μοτοσικλέτα.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας ξύπνησαν μέσα σε φωτιές και καπνούς, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική που έφτασε αμέσως με 4 οχήματα και 9 άνδρες, δίνονται βάρος στην προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Οι ένοικοι του πρώτου και δεύτερου ορόφου οδηγήθηκαν προληπτικά στα μπαλκόνια και στην ταράτσα της πολυκατοικίας, όπου δεν υπήρχαν καπνοί μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο της κατάσβεσης.

Έτσι δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ούτε ζημιές σε διαμερίσματα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Πυροσβεστικής για να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

Ρεπορτάζ: Τασούλα Κρητικού

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/33qZZf5
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη