Ξεκινά το έργο αντιμετώπισης των κατολισθήσεων στο δρόμο της Μεσαράς

Ξεκινά το έργο αντιμετώπισης των κατολισθήσεων στο δρόμο της Μεσαράς  
Αυτοψία στον οδικό άξονα Ηράκλειο- Μεσαρά μετά τον κόμβο της Αγίας Βαρβάρας, όπου εγκρίθηκε πίστωση 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων πρανών, πραγματοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, Άρης Παπαδογιάννης.

Συνοδευόμενος από τον διευθυντή Συγκοινωνιακών Έργων του Οργανισμού, Γιώργο Αγαπάκη, επιθεώρησε τα τμήματα στα οποία θα εκτελεστούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και πριν την έναρξη της χειμερινής περιόδου, οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να διασφαλιστεί η ευστάθεια του υφιστάμενου δρόμου ενόψει του χειμώνα.

«Αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τον Ο.Α.Κ. η διασφάλιση της ομαλής ροής των διερχόμενων οχημάτων και οδηγών, στο συγκεκριμένο τμήμα που χρίζει άμεσων δικών μας παρεμβάσεων. Η έγκριση της πίστωσης μας δίνει στην παρούσα στιγμή αυτή την δυνατότητα, και για το λόγο αυτό βρεθήκαμε σήμερα στο σημείο μαζί με τον ανάδοχο του έργου, με στόχο να υπάρξει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός, έτσι ώστε έγκαιρα οι παρεμβάσεις να ολοκληρωθούν και το τμήμα να καταστεί ασφαλές. Σε δεύτερο χρόνο, θα ακολουθήσει η οριστική διαμόρφωση, για την οποία έχει ζητηθεί επιπλέον χρηματοδότηση συνολικού ύψους, 30 εκατομμυρίων ευρώ», ανέφερε ο κ. Παπαδογιάννης.

www.ert.gr

via ert.gr https://ift.tt/34Z95SS
Από το Blogger.