Ήπειρος: Ειδήσεις από το αστυνομικό Δελτίο

Ήπειρος: Ειδήσεις από το αστυνομικό Δελτίο

-Η Ασφάλεια Ιωαννίνων συνέλαβε στη Ρόδο έναν 56χρονο που κατείχε αντικείμενα σημαντικής ιστορικής και αρχαιολογικής αξίας με σκοπό την πώλησή τους. Στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος αντικειμένων που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί αρχαιοτήτων.

– Φωτιές σε διάφορα σημεία της Ηπείρου, όπως στους Λογγάδες και την Αμφιθέα Ιωαννίνων και τη Μαζαρακιά Θεσπρωτίας. Όλες αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Με αφορμή την εκδήλωση πυρκαγιών και τις επικίνδυνες καιρικές συνθήκες ο Δήμος Ιωαννίνων απευθύνει έκκληση στους πολίτες να είναι προσεκτικοί.

– Στη Σαγιάδα η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας συνέλαβε δύο άτομα καθώς στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν περίπου 57 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, και σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

-Στη σύλληψη επτά μεταναστών και ενός αλλοδαπού οδηγού φορτηγού οχήματος προέβη τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα το Λιμενικό. Οι επτά αλλοδαποί ήταν κρυμμένοι στο κοντέινερ μεταφοράς φρούτων.

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3kdXWln
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη