Φάνης Σπανός: Στο Ευπάλιο μιλήσαμε για την εξέλιξη των μελετών για την αποκατάσταση της Ι.Μ. Βαρνάκοβας, ενός μνημείου με τεράστια πολιτιστική και θρησκευτική αξία για ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο


Στο Ευπάλιο μιλήσαμε για την εξέλιξη των μελετών για την αποκατάσταση της Ι.Μ. Βαρνάκοβας, ενός μνημείου με τεράστια πολιτιστική και θρησκευτική αξία για ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο.

Ακολούθως, ο κόμβος των Μαλαμάτων, όπου σύντομα συμβασιοποιούμε τη β´ φάση, θα προσδώσει οδική ασφάλεια και κυκλοφοριακή άνεση στις μετακινήσεις στα όρια της Περιφέρειάς μας με την Αιτωλοακαρνανία, αλλά και στα γύρω χωριά και τη βιομηχανική περιοχή.

Στο Ευπάλιο μιλήσαμε για την εξέλιξη των μελετών για την αποκατάσταση της Ι.Μ. Βαρνάκοβας, ενός μνημείου με τεράστια πολιτιστική και θρησκευτική αξία για ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο. Ακολούθως, ο κόμβος των Μαλαμάτων, όπου σύντομα συμβασιοποιούμε τη β´ φάση, θα προσδώσει οδική ασφάλεια και κυκλοφοριακή άνεση στις μετακινήσεις στα όρια της Περιφέρειάς μας με την Αιτωλοακαρνανία, αλλά και στα γύρω χωριά και τη βιομηχανική περιοχή.




Νεότερη Παλαιότερη