Ευθύμιος Καραΐσκος: Η ανάγκη για νέο κολυμβητήριο στη Λαμία έχει διαγνωστεί από το παρελθόν


Η τοποθέτηση του δημάρχου Λαμιέων Ευθύμιου Καραΐσκου σχετικά με την έναρξη των εργασιών στο νέο κολυμβητήριο Λαμίας:

Η ανάγκη για νέο κολυμβητήριο στη Λαμία έχει διαγνωστεί από το παρελθόν. Οι απόπειρες πολλές τα αποτελέσματα συγκεκριμένα. Την ανάγκη κατασκευής του διαπιστώσαμε με τον Κώστα Μπακογιάννη και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε το συγκεκριμένο έργο, ενώ ο Δήμος μας ανέλαβε τη κατασκευή του. Τώρα λοιπόν με σχέδιο και όραμα προσπαθούμε να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο.

Ο εργολάβος εγκαταστάθηκε οι εργασίες κατασκευής άρχισαν. Συγχρόνως σχεδιάζουμε και τον περιβάλλοντα χώρο με το μηχανολογικό του εξοπλισμό, έτσι ώστε με την ολοκλήρωση των εργασιών, να παραδώσουμε ένα πλήρως ολοκληρωμένο έργο, χωρίς ελλείψεις και απόλυτα λειτουργικό.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, καθώς αντιμετώπισε θετικά το αίτημά μας για μια νέα χρηματοδότηση έτσι ώστε με την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής του κολυμβητηρίου να έχει ολοκληρωθεί και ο περιβάλλοντας χώρος και η εγκατάσταση του μηχανολογικού του εξοπλισμού, για να μπορέσουμε να αποδώσουμε στην πόλη και τους δημότες της, ένα σύγχρονο κολυμβητήριο το οποίο για χρόνια ολόκληρα, έχουν στερηθεί.

Εκείνο που αποτελεί πλέον πραγματικότητα για το Δήμο μας είναι ότι τέλος του έτους 2022 περίπου, θα παραδοθεί σε χρήση ένα απολύτως απαραίτητο, λειτουργικό και ολοκληρωμένο έργο.








Νεότερη Παλαιότερη