-->

Ηλίας Κεφαλάς για Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας: Είναι γλυκιά η καρέκλα ……


Ο Ηλίας Κεφαλάς τοποθετείται για τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας:

Ορμώμενος από τις εύλογες απορίες του εμπορικού κόσμου της Λαμίας σχετικά με την παραίτηση των 12 εκλεγμένων και φερόμενων ως ιδρυτικών μελών του συνδυασμού, έχω να δηλώσω τα εξής :

Ουδέποτε πραγματοποιηθήκαν οι αρχαιρεσίες του συλλόγου ώστε να γίνει η σχετική ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ ως ορίζει το καταστατικό ,ο νόμος και ως έπρεπε να πράξει ο πρώτος σε ψήφους.

Ουδεμία σχέση έχω σχετικά με τις φήμες περί υπόγειας και αντισυναδελφικής κίνησης  για μη στήριξη του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Φλιώκα Παναγιώτη για τη θέση του Προέδρου του συλλόγου ,όπως δικαιωματικά και ηθικά πρέπει και προφορικά του είχα δηλώσει.

Η μη εκλογή ιδρυτικών μελών και η πίεση που του ασκήθηκε για ‘’ διορισμό ‘’ σε αξιωματικές θέσεις του συλλόγου και η επιβολή τους με μη δημοκρατικές διαδικασίες στα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη και η άρνηση αυτών τον εγκλώβισε και τον ώθησε στην κίνηση  παραίτησης.

Ευχαριστώ τον κ.Φλιώκα για την τιμή να με καλέσει να συμμετέχω στον συνδυασμό.

Τον εμπιστεύτηκα και τον πίστεψα για ένα καλύτερο αύριο στο εμπορικό γίγνεσθαι της πόλης. Του δήλωσα ανεξαρτήτου εκλογής μου ότι θα είμαι ενεργός δίπλα στο συνδυασμό, αλλά ποτέ μου δεν θα δεχόμουνα να μου επιβληθεί μία άποψη χωρίς εγώ να το κρίνω σωστό ,όμως δέχτηκα πίεση και λάσπη εκ των υστέρων γι αυτό.

Θα συμφωνήσω με το υστερόγραφο της παραίτησης φίλε Παναγιώτη, τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω, αλλά δεν πέφτουν από τους  ‘’ χωρικούς ‘’ . Πέφτουν από τους κόλακες ,τους συμβούλους και τους αυλικούς του Βασιλιά….. Ο νοών νοείτω.

Υ.Γ  Είναι γλυκιά η καρέκλα ……

Με εκτίμηση

Κεφαλάς Ηλίας

Ιδιοκτήτης καταστήματος  παιχνιδιών ‘’ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ‘’
Από το Blogger.
-->