Στο ΤΕΕ η εκπόνηση του Πολεοδομικού Σχεδίου Εφαρμογής για το Μάτι

Στο ΤΕΕ η εκπόνηση του Πολεοδομικού Σχεδίου Εφαρμογής για το Μάτι

Στο ΤΕΕ ανατίθεται η σύνταξη του Πολεοδομικού Σχεδίου Εφαρμογής για το Μάτι και γενικότερα για τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής, που επλήγησαν από τις πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου 2018, με τροπολογία σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας.

Το σχέδιο αυτό συνιστά το δεύτερο στάδιο του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου και περιλαμβάνει την Πολεοδομική Μελέτη την Πράξη Εφαρμογής και τις συνοδές μελέτες (οδοποιίας, κυκλοφοριακή, μελέτη υδραυλικών, γεωλογική μελέτη και περιβαλλοντική μελέτη). Καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης του Σχεδίου ορίζεται η 23η Ιουλίου 2021.

Υπογραμμίζεται ότι έχει ολοκληρωθεί η διαβούλευση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) και του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΕΠΣ).

«Το ΤΕΕ ως θεσμοθετημένος τεχνικός σύμβουλος της κυβέρνησης ανέλαβε και εκπόνησε εντός χρονοδιαγράμματος ένα πρότυπο Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο για το Μάτι και κατά γενική ομολογία έκανε πολύ καλή δουλειά. Είναι εύλογο λοιπόν να ανατίθεται στο ΤΕΕ η ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3bLmAqI
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη