Μάσκες στα σχολεία: Αλαλούμ και με τις σωστές προδιαγραφές - Δεν προχωρά η παραγγελία

Μάσκες στα σχολεία: Αλαλούμ και με τις σωστές προδιαγραφές - Δεν προχωρά η παραγγελία

Αλαλούμ με τις μάσκες που αναμένεται να παροδοθούν στα σχολεία. Μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια που είχε ως αποτέλεσμα τα παιδιά να πάρουν μάσκες «γίγας», τώρα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι αρμόδιοι φορείς δεν έχουν συννενοηθεί ακόμα ώστε να προχωρήσει η σωστή παραγγελία. 

Ήταν 14 Σεπτεμβρίου, όταν οι μαθητές βρέθηκαν μπροστά από μια δυσάρεστη έκπληξη – τις μάσκες γίγαντες. Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μετά από δύο εβδομάδες αποκαλύπτεται ότι οι δύο συναρμόδιοι για να λύσουν το θέμα δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους.

Υπεύθυνος για το θέμα είναι ο Παναγιώτης Πρεζεράκος, γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, ο οποίος έχει στείλει τις προδιαγραφές για τις νέες μάσκες εδώ και μία εβδομάδα, με την υποσημείωση να υπάρξει μεγάλη προσοχή, ώστε να μην ξαναγίνει λάθος στα μεγέθη, σύμφωνα με πληροφορίες της Κάτιας Μακρή.

Ο έτερος συναρμόδιος είναι ο Δημήτρης Παπαστεργίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ, υποστηρίζει ότι δεν έχει λάβει καμία προδιαγραφή από τον κ.Πρεζεράκο και άρα δεν μπορεί να προχωρήσει η παραγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι η παραγωγή μασκών για τα σχολεία κόστισε 6 εκατ. ευρώ.

Το ρεπορτάζ όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

 



via Ειδησεις https://ift.tt/33iYgtP
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη