Πιστός στο ραντεβού του με τα αστέρια του Champions League ο Ολυμπιακός

Πιστός στο ραντεβού του με τα αστέρια του Champions League ο Ολυμπιακός

Με… μαξιλαράκι τη νίκη του με 2-0 στο πρώτο ματς στο «Καραϊσκάκη», ο Ολυμπιακός έμεινε πιστός στο ραντεβού του με τα αστέρια του Champions League, καθώς στο «ΓΣΠ» απέσπασε λευκή ισοπαλία (0-0) από την Ομόνοια την οποία απέκλεισε από τα πλέι-οφ της διοργάνωσης και προκρίθηκε στους χρυσοφόρους ομίλους.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με επιθετική διάθεση στο ματς, και μάλιστα θα μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξει το σκορ, σε δύο φάσεις (5' ο Ελ Αραμπί έχασε τετ α τετ και στο 19' με τον Ραντζέλοβιτς να χάνει τετ α τετ). Η Ομόνοια στα πρώτα 45 λεπτά μόνο σε μία περίπτωση απείλησε σοβαρά την εστία του Σα για να διώξει σαν από μηχανής θεός ο Σεμέδο (33').

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και στο δεύτερο μέρος και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των γηπεδούχων με τον Καμαρά (61' έδιωξε δύσκολα ο Φαμπιάνο και στο επόμενο λεπτό με τον Χολέμπας). Στο 66' οι Ελ Αραμπί και Ραντζέλοβιτς έχασαν απίστευτη ευκαιρία για να βρουν δίχτυα με τον κίπερ της Ομόνοια να κρατά ανέπαφη την εστία του, ενώ στο 82' ο Φαμπιάνο είπε «όχι» σε κοντινή προβολή του Μασούρα.

Οι γηπεδούχοι όσο περνούσε η ώρα έδειχναν να έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στα πλέι-οφ του Europa League και ελάχιστα απειλούσαν τους παίχτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Η κλήρωση των ομίλων του Champions League θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης (19:00) όπου ο Ολυμπιακός θα δώσει το παρόν για 2η συνεχόμενη σεζόν και 20η στην ιστορία του.

 

ΠΗΓΗ: sports.ert.gr

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2SbpYlK
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη