Τζέιμς Μποντ: Αυτός φαίνεται ότι θα είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ

Τζέιμς Μποντ: Αυτός φαίνεται ότι θα είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ

Τις τελευταίες ημέρες οι εικασίες είχαν φτάσει στο αποκορύφωμά τους, όπως και οι φήμες ότι ο 43χρονος Τομ Χάρντι, αναλαμβάνει τον εικονικό ρόλο του πράκτορα 007 έπειτα από την επιτυχή ακρόασή του.

Όλα τα στοιχήματα για τον πιθανό διάδοχο του Κρεγκ σταμάτησαν αφού οι πιθανότητες για τον Χάρντι από 6/1 έγιναν 1/1 μετά την έντονη φημολογία ότι βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο Τομ Χάρντι θεωρείτο ο επικρατέστερος για τον ρόλο του Μποντ από τότε που άνοιξαν τα στοιχήματα, πέρυσι τον Σεπτέμβριο με τις πιθανότητες να υποδυθεί τελικά τον Βρετανό πράκτορα να είναι 9/1.

Άλλα δυνατά ονόματα που είχαν ακουστεί κατά καιρούς ήταν αυτό του Ίντρις Έλμπα, σε περίπτωση που οι παραγωγοί καινοτομούσαν και επέλεγαν Αφροαμερικανό ηθοποιό αλλά και αυτό του Σαμ Χιούαν, του πρωταγωνιστή της σειράς Outlander που έχει κερδίσει εντυπώσεις και καρδιές.

Επίσης, μετά τον Χάρντι δημοφιλέστερος θεωρείτο ο Τζέιμς Νόρτον με πιθανότητες να πάρει τον ρόλο 9/4 σύμφωνα με τα στοιχήματα, ενώ πέμπτος στην κούρσα διαδοχής του Κρεγκ ερχόταν ο Ρίτσαρντ Μέιντεν με 7/11via Ειδησεις https://ift.tt/33MQ3g8
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.