Συλλήψεις για πλαστογραφία στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Συλλήψεις για πλαστογραφία στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Συνελήφθησαν, κατά το χρονικό διάστημα από τις 7 έως τις 13 Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» πενήντα δύο αλλοδαποί ( 25 άνδρες και 27 γυναίκες), κατηγορούμενοι για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο από αστυνομικούς οι συλληφθέντες επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Βελγίου, Πορτογαλίας, Βουλγαρίας, Ολλανδίας, Ρουμανίας, Ισπανίας, Καμερούν, Τσεχίας, Σουηδίας, Αλβανίας, Αγκόλας, Λαϊκής Δημοκρατίας Κονγκό, Ιαπωνίας, Γερμανίας, Νορβηγίας, Σλοβακίας, Κολομβίας και Πολωνίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία και Τσεχία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3bVCfUe
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη