Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ επισκέφθηκε την Π.Ε. Φθιώτιδας


Κλιμάκιο του ΕΛ.Γ.Α., με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020, την Π.Ε. Φθιώτιδας, προκειμένου να καταγράψει τις ζημιές από το φαινομένο «Ιανός», που προκάλεσε μεγάλες καταστροφές σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο στους Δήμους Λαμιεών, Μακρακώμης και Δομοκού. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Θανάσης Καρακάντζας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής  κ. Δημήτρη Βουρδάνου, συγκάλεσε σχετική σύσκεψη στην Π.Ε. Φθιώτιδας, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέθεσαν στον κ. Λουκουρέντζο το σύνολο των καταστροφών στις εν λόγω περιοχές, ζητώντας παράλληλα την επίσπευση των διαδικασιών αποζημιώσεων αγροτών και κτηνοτρόφων. 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη η κ. Χαρούλα Ζησίμου, Προϊσταμένη του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Φθιώτιδας, ο κ. Χρήστος Λιάλιος,  Προϊστάμενος στον ΕΛ.Γ.Α. Λαμίας,  ο κ. Αντώνης Καρανίκας, Προϊστάμενος Διοικητικού και Εκπρόσωπος του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΛ.Γ.Α. Λαμίας και ο κ. Δημήτρης Ρίζος,  Διευθυντής στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Φθιώτιδας. 
Νεότερη Παλαιότερη