Champions League: Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι των 32.000.000 ευρώ απέναντι στην Ομόνοια

eurokinissi

Χωρίς τον Κώστα Φορτούνη θα πορευτεί ο Ολυμπιακός στο ματς απέναντι στην Ομόνοια στο ΓΣΠ για τo δεύτερο ματς των πλέι οφ του Champions League, μετά το 2-0 στο Καραϊσκάκης. Η πρόκριση θα σημαίνει και (ακόμα) 32.000.000 ευρώ στα ταμεία των Πειραιωτών.

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων αναμένεται να αντιπαρατάξει την ομάδα του Πειραιά σε ένα 4-3-3 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Σα, ενώ μπροστά του θα είναι η τετράδα των Ραφίνια, Μπα, Σεμέδο και Χολέμπας.

Μπροστά τους και στα χαφ οι Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκης και στα δύο άκρα της επίθεσης θα βρεθούν οι Ραντζέλοβιτς και Βαλμπουενά. Στο… κεφάλι ο Γιουσέφ ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Πηγή: overfm.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/348r0EG
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη