Διαψεύδει η Τουρκία το δημοσίευμα της Die Welt

Διαψεύδει η Τουρκία το δημοσίευμα της Die Welt

Με εμφανή καθυστέρηση, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, δια του εκπροσώπου του Χαμί Ακσόι, διέψευσε το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, επισημαίνοντας ότι ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας.

«H είδηση που δημοσιεύτηκε στην Die Welt για την Ανατολική Μεσόγειο και αφορά τη χώρα μας είναι αποκύημα φαντασίας» δήλωσε ο Χ. Ακσόι.

Υποστήριξε ότι «οι κατηγορίες που εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Ελλάδας» εναντίον της Τουρκίας, βασιζόμενος στο δημοσίευμα, «δείχνουν εκ νέου την προκλητική πολιτική αυτής της χώρας στην Ανατολική Μεσόγειο, που δεν συνδέεται με την πραγματικότητα και δεν αρμόζει στη διεθνή πρακτική και το Δίκαιο».

«Αντί οι ελληνικές αρχές να ασχολούνται με αυτές τις αβάσιμες ειδήσεις, ας σταματήσουν τις κινήσεις που αυξάνουν την ένταση στην περιοχή» τόνισε ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/353Y1UJ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη