Πρώτο βραβείο στον εθνικό διαγωνισμό ECOTROPHELIA για το Παν/μιο Αιγαίου

Πρώτο βραβείο στον εθνικό διαγωνισμό ECOTROPHELIA για το Παν/μιο Αιγαίου

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου κατέκτησε το 1ο βραβείο στον εθνικό διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2020 για τη δημιουργία καινοτόμων οικολογικών προϊόντων, που διοργανώνεται εδώ και 10 χρόνια, από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.

Η φοιτητική ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου αποτελούμενη από τον Κ. Ηλία, την Ν. Καβανόζη, τη Ζ. Κοκονόζη, την Π. Μπουσδούνη και τον Χρ. Τολιόπουλο, με την καθοδήγηση του επιβλέποντα Επίκουρου Καθηγητή Διατροφής του Ανθρώπου, του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Α. Κουτελιδάκη σε συνεργασία με την εταιρεία «Μπισκότα Παπαδοπούλου», διακρίθηκε -μεταξύ 11 ομάδων- για το καινοτόμο προϊόν O-live, ένα μοναδικό και οικολογικό κριτσίνι, με πέντε διαφορετικές γεύσεις, που αποτελούνται από 100% ελληνικά φρούτα και λαχανικά.

Η νικήτρια ομάδα παρέλαβε το βραβείο σε ειδική διαδικτυακή εκδήλωση που οργανώθηκε από τον ΣΕΒΤ, την Τρίτη 8/9/20 και στη συνέχεια, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό ECOTROPHELIA, που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων «SIAL» στο Παρίσι, στις 18-19/10/2020.

Οι 5 καινοτόμες γεύσεις από φρούτα και λαχανικά του O-LIVE

Ομάδα Φοιτητών: Ηλίας Κωνσταντίνος, Καβανόζη Νικολέττα, Κοκονόζη Ζαχαρούλα, Μπουσδούνη Πανωραία, Τολιόπουλος Χρήστος

Επιβλέπων Καθηγητής: Επίκουρος Καθηγητής Διατροφής του Ανθρώπου Κουτελιδάκης Αντώνιος

Υποστηρικτική Ομάδα: Υποψ. Διδακτ. Κωνσταντινίδη Μ., Απόφοιτη Καπόλου Κ.

Συνεργαζόμενη Εταιρεία: Μπισκότα Παπαδοπούλου

The post Πρώτο βραβείο στον εθνικό διαγωνισμό ECOTROPHELIA για το Παν/μιο Αιγαίου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2Fidsh3
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη