Με το …αριστερό στο Eurocup ο Προμηθέας

Με το …αριστερό στο Eurocup ο Προμηθέας

Πρεμιέρα με το… αριστερό για τον Προμηθέα Πατρών στο EuroCup. Οι Αχαιοί ηττήθηκαν 75-86 από την Γκραν Κανάρια στο κλειστό «Δ. Τόφαλος», για την 1η αγωνιστική του Δ' ομίλου με την ομάδα του Μάκη Γιατρά να… σαστίζει αμυντικά και επιθετικά στην τέταρτη περίοδο και να… παραδίνεται στην ισπανική ομάδα.

Τα δεκάλεπτα: 26-24, 48-43, 61-58, 75-86

Η άμυνα του Προμηθέα σε δεύτερη και τρίτη περίοδο, αποτέλεσε «κλειδί» για την ελληνική ομάδα στον έλεγχο του αγώνα μέχρι το 30΄, όταν και βρέθηκε στο +3 (61-58). Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς οι Αχαιοί δεν κατάφεραν να περιορίσουν τον γνώριμο μας από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, Τζέικομπ Ουάιλι, ο οποίος έκανε… πάρτι μέσα στην αντίπαλη ρακέτα σημειώνοντας στον… επίλογο του αγώνα τους 12 από τους 22 συνολικά πόντους του.

Όταν μάλιστα μπήκε στην… εξίσωση και ο Αλμπισί (17π.) από τα 6.75, οι Ισπανοί ολοκλήρωσαν ένα επιμέρους σκορ 9-20, με το οποίο όχι μόνο πέτυχαν την ανατροπή, αλλά εξασφάλισαν και μία διαφορά +8 (79-78) στο 36΄, που ήταν αρκετή για να ρίξουν στο… καναβάτσο την ομάδα του Μάκη Γιατρά.

Οι Ίαν Μίλερ (27π.) οδήγησε την επίθεση του Προμηθέα των 17 λαθών, αλλά η υπερπροσπάθεια του δεν έφτανε για την ανατροπή, ενώ διψήφιοι ήταν και οι Γιαννόπουλος (16π.), Αγκμπελέσε (14π.).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πατέρνικο, Ντιφάλα, Μπάλακ

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Γιατράς): Αγκμπελέσε 14, Λούντζης 8, Τζέιμς 2, Αγραβάνης 8, Νίξον, Φλόιντ, Γιαννόπουλος 16 (3), Μίλερ 27 (5), Μαντζούκας, Μπαζίνας.

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ (Φίζακ): Oυάιλι 22, Μπαλσερόφσκι 4, Φεράρι 8 (2), Αλμπισί 17 (4), Ντέλα Βάλε 11 (1), Σούρνα 4, Μπουργιανάτζε, Κοστέλο 8, Μπεϊράν 2.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/347mC8U
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη