O Δήμος Λοκρών στην πρωτοβουλία «75 UN -75Trees UNAI SDG7», πρώτος πανελλαδικά




Ο Ακαδημαϊκός κόμβος του ΟΗΕ για τον 7ο στόχο βιώσιμης ανάπτυξης που αναφέρεται στη καθαρή και προσβάσιμη ενέργεια, ανακοίνωσε τις χώρες και τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που εξέφρασαν την πρόθεση συμμετοχής στην διεθνή πρωτοβουλία «75UN-75Trees UNAI SDG7».

 

Η πρωτοβουλία αφορά στη φύτευση 75 δέντρων (ή πολλαπλάσιου αριθμού) από κυβερνητικές υπηρεσίες, Δήμους, Πανεπιστήμια ως συμβολή στις προσπάθειες αναδάσωσης του πλανήτη και ενίσχυσης μηχανισμών απορρόφησης CO2.

 

Με έγγραφο της η Διεθνής Γραμματεία του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας των χωρών του Εύξεινου Πόντου (ΟΣΕΠ) έχει ζητήσει από τις δώδεκα χώρες μέλη του Οργανισμού, την υιοθέτηση της πρωτοβουλίας, ενώ αντίστοιχη πρόσκληση έχει αποσταλεί στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και μέσω του UNAI σε παγκόσμια κλίμακα.

 

Διαβάστε περισσότερα »»» »»» »»» »»» »»» »»» »

via ` LOKRIS NEWS + https://ift.tt/3bHDLcO
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη