Μαρία Βοσκοπούλου στο «φλΕΡΤ» : Τι της είπε ο πατέρας της για τη σταδιοδρομία της (video)

Μαρία Βοσκοπούλου στο «φλΕΡΤ» : Τι της είπε ο πατέρας της για τη σταδιοδρομία της (video)

Ήταν πρώτος ο Τόλης Βοσκόπουλος που κατάλαβε πριν από λίγα χρόνια ότι η κόρη του Μαρία έχει μόνο μια επιλογή, να ακολουθήσει τα δικά του βήματα, αλλά και της μητέρας της Άντζελας Γκερέκου.

Η 19χρονη κάνει τώρα το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερα μας χρόνια» που πρόκειται να προβληθεί σύντομα από τη δημόσια τηλεόραση.

Η Μαρία Βοσκοπούλου μίλησε στη εκπομπή «φλΕΡΤ» και αποκάλυψε ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου δεν της δίνουν συμβουλές που να αφορούν την καριέρα της, καθώς της φέρονται περισσότερο σαν γονείς και λιγότερο σαν καλλιτέχνες.

Εκείνη πάντως έχει καταλάβει ότι οι προβλέψεις του πατέρας της δεν ήταν άστοχες.

«Τώρα καταλαβαίνω ότι είχε δίκιο. Τελειώνουν τα γυρίσματα και εγώ είμαι χαρούμενη» είπε στην Νάντια Κοντογεώργη.

Η Μαρία σπουδάζει Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις, ενώ κάνει και μαθήματα ορθοφωνίας.

Όσο για το τι εύχεται για το μέλλον, «υγεία και καλή τύχη που θα με οδηγήσει εκεί που θα είμαι χαρούμενη και ευτυχισμένη» λέει.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2YYfr13
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη